Kunst af Kat Lassen

Kunst

Velkommen til et univers af finurlige haveskulpturer.

Alle skulpturerne kan anvendes både ude og inde, sommer og vinter, og kan gøre enhver have unik og helt særlig.

God fornøjelse.

Underneden ses billeder af mine skulpturer i min have. Billederne kan inspirere til, hvordan skulpturerne kan bruges og ser ud i et have miljø.

Mine haveskulpturer er alle lavet i tekstil som basis, men efterbehandlet så de er hærdet hårdt op. Skulpturerne er 100 procent vejrbestandigt, og kan holde ude i haven i alt slags vejr i mange år. I direkte sol, kan de føles lidt ligesom varmt tagpap, men de taber ikke formen.

Alle skulpturerne er bygget på jernstænger, der er fastgjort i natursten. Naturstenen fungerer som sokkel og bliver derved også en smuk del af skulpturen. Naturstenen er imidlertid tungere end selve skulpturen, derfor skal man altid, ved et flyt af skulpturen, løfte ved/under stenen.

Min inspiration til mine Hattedamer kommer fra mange års havearbejde. Hattedamerne er minder om stunder i haven samt en påmindelse om også at sætte sig ned i haven og nyde den i stedet for kun at arbejde i den. De minder mig om at standse op og nyde livet omkring mig.

Mine Kække Katte skulpturer er alle inspireret af virkelighedens katte med deres mange personligheder. Jeg er stor kattefan og hylder dem ved at fremstille dem som skulpturer. Deres tilføjede finurlighed og sjove former kommer fra det eventyrlige univers, jeg plejer at beskæftige mig med i forhold til mine børnebøger.

 

Både Hattedamerne og De Kække katte kan gøre enhver have mere spændende, smuk, eventyrlig og ganske særlig.

Jeg har lagt inspirerende havebilleder op, der viser, hvordan skulpturerne gør sig i en have.

 

Man kan altid skrive, hvis man har spørgsmål i forhold til køb af skulptur. Jeg anbefaler altid et havebesøg inden køb, så man kan se skulpturen i virkeligheden. Desuden henter man selv sin skulptur, da jeg aldrig sender dem med fragtmand.

Jeg bor på Syd Sjælland, 1 times kørsel fra København.